20.08.2014
Vega: осінній марафон
Тепла пора літніх відпусток та активного відпочинку на природі пройшла, попереду – осінні дощові вечори, які так приємно проводити в компанії улюблених сайтів, за онлайн-переглядом фільмів або спілкуючись з друзями в мережі.
20.08.2014
Vega: «Поїхали з нами!» у яскраву подорож!
Цієї осені компанія-оператор бажає усім своїм клієнтам відправитися у незабутні подорожі: в улюблені місця, або ще невідомі, по яскраві емоції та враження!
19.08.2014
Студентська осінь від Vega
Літо закінчується. Зовсім скоро виснажливу спеку змінить прохолода та осінні дощі. Після відпусток і канікул настане новий навчальний рік, і студентскі аудиторії, що стояли влітку пустими, знову наповняться веселим шумом та гомоном.
13.08.2014
Vega підвищила стабільність зв'язку для абонентів Маріуполя
У серпні фахівці телекомунікаційної групи Vega забезпечили роботу резервних маршрутів зв'язку на ділянках Київ - Донецьк, Дніпропетровськ - Донецьк та Дніпропетровськ - Маріуполь для безперебійного надання телефонії жителям та підприємствам м. Маріупол
07.08.2014
Vega повністю відновила телефонію та доступ до мережі Інтернет у Слов'янську
Працівники телекомунікаційної групи відновили роботу послуг зв'язку і доступу до мережі Інтернет більш ніж 1000 мешканцям Слов'янська. Надання міжміського та міжнародного зв'язку було перервано в результаті військових дій на горі Карачун.
05.08.2014
Рінат Ахметов об'єднує зусилля всіх своїх активів для надання масштабної допомоги постраждалим у зоні військових дій
Сьогодні, 6 серпня, в ІА УНІАН відбулася прес-конференція, під час якої було представлено Гуманітарний штаб допомоги жителям Донбасу. Рішення про створення Штабу було прийнято Рінатом Ахметовим для об'єднання ресурсів свого
03.08.2014
Акція для наших постійних абонентів Інтернету «Прискорюйся та насолоджуйся!»
Телекомунікаційна група Vega постійно прагне робити умови користування послугами для своїх абонентів ще вигіднішими та привабливішими!
31.07.2014
Vega надає Wi-Fi на станціях швидкісного трамвая Кривого Рогу
З липня 2014 року телекомунікаційна група Vega надає жителям Кривого Рогу вільний доступ до всесвітньої мережі на трьох станціях міського трамвая.
27.07.2014
До уваги абонентів ТОВ «IP Telecom», правонаступником якого є ПрАТ «Фарлеп-Інвест» у м. Києві!
Повідомляємо, що з 15 жовтня 2014 року буде припинено дію безкоштовної послуги розміщення особистих WWW-сторінок на сервері ТОВ «Ай Пі Телеком», правонаступником якого є ПрАТ «Фарлеп-Інвест». Усім абонентам, які
22.07.2014
Vega запустила послугу інтерактивного цифрового телебачення
З 15 липня телекомунікаційна група пропонує абонентам послугу Vega TV - цифрове телебачення. Новий сервіс - це доступ до 136 українських і зарубіжних телеканалів найрізноманітнішої спрямованості, в тому числі і до 12 к

Сторінок: 12
Приблизна кількість результатів :115