Vega: «Поїхали з нами!» у яскраву подорож!

20.08.2014

Цієї осені компанія-оператор бажає усім своїм клієнтам відправитися у незабутні подорожі: в улюблені місця, або ще невідомі, по яскраві емоції та враження!

З 22 серпня по 31 жовтня 2014 року Vega разом з партнером – мережею туристичних агентств «Поїхали з нами!» – пропонує своїм абонентам (зареєстрованим в Особистому кабінеті) взяти участь в акції та придбати тур по будь-якому із маршрутів з 5%-вою знижкою!

Щоб скористатися пропозицією – ознайомтеся з умовами акції та роздрукуйте сертифікат зі свого Особистого кабінету (натиснувши на банер відповідної акції та перейшовши на акційну сторінку). Сертифікат пред'явіть менеджеру турагентства під час оплати обраного туру. Один сертифікат зі знижкою 5% діє на одну покупку (тобто на загальну вартість куплених за один раз турів). У період дії акції Ви можете використовувати необмежену кількість сертифікатів.

Акція діє в містах: Київ, Біла Церква, Бровари, Дніпродзержинськ, Дніпропетровськ, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кривий Ріг, Львів, Макіївка, Одеса, Полтава, Сімферополь, Харків.

Ознайомитися з переліком турів та їх вартістю Ви можете на сайті мережі туристичних агенств «Поїхали з нами!».

Широкий вибір пропозицій, підбір оптимальних маршрутів, високий рівень обслуговування та море позитиву під час подорожі – туристична поїздка від мережі «Поїхали з нами!» подарує найяскравіші враження цієї осені!