Vega запустила послугу інтерактивного цифрового телебачення

22.07.2014

З 15 липня телекомунікаційна група пропонує абонентам послугу Vega TV – цифрове телебачення. Новий сервіс – це доступ до 136 українських і зарубіжних телеканалів найрізноманітнішої спрямованості, в тому числі і до 12 каналів у HD якості.

Абоненти компанії можуть вибрати один з трьох пакетів, зміст яких задовольнить будь-які вподобання щодо теле- і відеоконтенту. Доступні наступні пакетні пропозиції:

Пакет «Стартовий» (39 грн/міс.) – 79 українських каналів, 48 фільмів і серіалів щомісяця.

Пакет «Оптимальний» (79 грн/міс.) – 100 популярних каналів, доступ до кінозалів, понад 10 000 фільмів, серіалів і шоу усіх жанрів відеоконтенту.

Пакет «Преміальний» (159 грн/міс.) – 136 кращих національних і зарубіжних телеканалів (12 з них в HD якості), 10 000 фільмів, серіалів і шоу в HD.

У вартість пакетів включений доступ до бібліотеки фільмів, серіалів і телепередач. Крім того, клієнтам доступні субтитри і альтернативні мовні доріжки. Також Vega TV надає такі корисні та комфортні послуги як «Пауза», «ТВ запис», «Батьківський контроль» та інші. Є 6 спеціальних телеканалів, які безперервно транслюють тематичні фільми та передачі: «Камеді Клаб», комедії, мелодрами, ситкоми, бойовики, жахи.

Запуск сучасної послуги цифрового телебачення є логічним продовженням реалізації стратегії постійного впровадження комплексних інноваційних технологій оператором. Vega TV забезпечить користувачів телевізійного контенту відмінною якістю звуку і зображення, порадує інтерактивністю відеопослуг і широким набором додаткових сервісів. Запуск послуги Vega TV є продовженням роботи згідно з вектором на постійне поліпшення.

Vega надає послугу спільно з OLL.TV (сервіс цифрового телебачення компанії «Діджитал Скрінз») на партнерській основі. Скористатися цифровим телебаченням можуть існуючі та нові абоненти Vega.

Підключити послугу, а також дізнатися подробиці про сервіс можна, звернувшись до цілодобової служби підтримки оператора за телефоном 0 800 60 00 60 або до Центру продажу та обслуговування.

Актуальна інформація про послуги Vega міститься на сайті оператора.