Топ-6 порад для дистанційного офісу

02.06.2020

Інші публікації

Перехід на віддалену роботу через пандемію змушує компанії прискореними темпами здійснювати цифрову трансформацію. Тому давайте поговоримо, як ефективно налаштувати робочі процеси.

Залежно від специфіки і завдань бізнесу можна розглядати різні інструменти:

1. IP-телефонія дає можливість об'єднати всі телефонні підрозділи в офісах і співробітників компанії, що працюють із дому, в єдину мережу.

2. Прийом дзвінків через віртуальну АТС дозволить просто налаштовувати і управляти системою дзвінків і розподіляти навантаження серед співробітників. Тобто, швидко і якісно обробляти звернення клієнтів.

3. Як зробити, щоб ваш замовник не замислювався про те який телефон взяти в руку щоб зателефонувати, та який з 3-5 номерів на сайті набрати? Підключіть єдиний національний номер 0800-60 – це безкоштовний та багатоканальний номер для вхідних дзвінків. 4. Спілкування з клієнтами можна організувати через масові і таргетовані розсилки, наприклад, через SMS і Viber. Таким чином можна повідомляти клієнтам про нові пропозиції, акції та знижки.

5. Облаштувати цифрові робочі місця для співробітників можна за допомогою Google G Suite, куди входить весь електронний інструментарій: електронна пошта, онлайн офіс для роботи з документами, хмарне сховище тощо. При цьому ваша компанія буде отримувати всі звітні документи, які відповідають вимогам українського законодавства.

6. Оптимізувати виробничі процеси можна за допомогою «Інтернету речей». Наприклад, датчики, підключені до Інтернету, дозволять в режимі реального часу отримувати інформацію про будь-який виробничий процес, значно знижуючи витрати бізнесу.

Отже, відтепер ви можете легко організувати офіс вдома собі, своїм співробітникам та вивести роботу вашого бізнесу на новий рівень.