Vega на зв’язку. Оператор повідомляє про забезпечення роботи сервісів в період карантину

18.03.2020

Під час особливої ситуації пов’язаної з введенням карантину Національний телеком-оператор Vega продовжує надавати послуги зв’язку у повному обсязі. Провайдер посилює онлайн-підтримку абонентів, і просить для отримання консультацій та актуальної інформації використовувати онлайн-сервіси:

• онлайн-чат (кнопка «Підтримка онлайн») на сайті https://vega.ua

• електронна пошта: [email protected]

офіційна сторінка у Facebook 

• телефон гарячої лінії: +38 (099) 177 50 50, +38 (073) 177 50 50

Для запобігання поширення коронавірусу COVID-19 з 18 березня 2020 року Центри обслуговування тимчасово переводяться в режим дистанційних комунікацій.

У компанії зазначають, що усі робочі процеси організовані і налаштовані на забезпечення клієнтів якісними телеком-послугами. Спеціалісти постійно контролюють роботу сервісів інтернет доступу, каналів передачі даних та мережевого обладнання, яке наразі працює у штатному режимі.

"Збереження здоров’я працівників, клієнтів та їхніх родин, сьогодні є пріоритетним для нас. Тому, піклуючись про безпеку життя наших людей, ми перевели на дистанційно роботу усіх колег, які можуть виконувати свої задачі онлайн. Разом з тим ми розуміємо наскільки зараз важливі якісні телекомунікаційні послуги для підтримки бізнесів, спілкування з близькими людьми та для вчасної медичної допомоги. Ми маємо надійні мережі по території України, сучасне обладнання, та команду професіоналів, яка докладатиме максимальних зусиль аби у критичний для країни час виконати важливу місію телеком-оператора – забезпечити безперервним зв’язком усіх наших абонентів", – коментує ситуацію Генеральний директор Vega Мурат Чинар.

Оперативні технічні служби працюють у звичайному режимі, з обов’язковим дотриманням правил безпеки при карантині. Для усунення нестандартних ситуацій сформовані та готові до залучення резервні робочі групи.

В компанії закликають до особистої відповідальності кожного, просять уважно поставитися до власного здоров'я та людей, що поряд, і максимально утриматися від відвідування людних місць. Отримати консультацію, дізнатися актуальну інформацію, змінити тарифний план і навіть оплатити послуги сьогодні легко можна за допомогою сучасних онлайн-сервісів.

Читайте детальніше.