Віртуальна АТС Vega – новий інструмент для ефективності бізнесу

17.10.2018

Сучасні корпорації, щоб залишатися конкурентоспроможними на ринку, потребують інноваційних зручних послуг зв’язку для ведення бізнесу. Тепер вже недостатньо просто "дзвонити", успішним підприємцям потрібен комплекс функцій, щоб вирішувати першочергові завдання бізнесу: зростання продажів та економія витрат.

Телефонія, завжди затребувана на підприємствах, сьогодні суттєво трансформується. В наш час це вже не шнури й застарілі апарати, а сучасна цифрова IP-телефонія, що надає дзвінки через інтернет, хмарні сервіси та зручні smart-функції.

Національний телеком-оператор Vega впровадив нову послугу для бізнес-клієнтів Віртуальна АТС. Це унікальний комплекс інструментів для контролю та управління бізнес-процесами. Крім надання базових можливостей АТС, новий хмарний сервіс Vega:

- підвищіть якість обслуговування і лояльність ваших клієнтів за допомогою запису та аналізу дзвінків;

- допоможе уникнути пропущених викликів за рахунок інтелектуального управління дзвінками;

- збільшить кількість звернень ваших відвідувачів через зворотній дзвінок з сайту Call Catcher;

- визначить, яка саме реклама приваблює ваших клієнтів із функцією Call Tracking;

- надасть можливість інтеграціі з більшістю CRM-систем.

З Віртуальною АТС Vega бізнес-клієнти автоматично отримують увесь комплекс послуг IP- телефонії "під ключ": прямі міські номери та номер 0-800, багатоканальні IP-лінії, налаштування та цілодобову сервісну підтримку. Вартість базового пакету, включаючи телефонію – всього 299 грн/міс. До кінця 2018 року підключення та налаштування коштуватиме 1 грн!

Мурат Чинар, генеральний директор Vega: "Сьогодні стратегія Vega в бізнес-сегменті – надавати клієнтам комплексні послуги для вирішення найактуальніших бізнес завдань. Наша перевага – потужний комплекс інструментів, які клієнт отримує від одного провайдера за пакетною ціною".

Детальніше про послуги IP-телефонії Vega – за посиланням.

Контролюйте свій бізнес та нарощуйте продажі з Віртуальною АТС Vega!