Зимова акція від Vega: більше послуг – більше знижок!

02.12.2014

Зима увійшла у свої права. Снігопади та ожеледь не сприяють прогулянкам, і холодними зимовими вечорами залишається, загорнувшись у теплий плед, з чашкою гарячого чаю затишно влаштуватися біля монітору та пуститися у захоплюючі подорожі по просторах «всесвітньої павутини».

Напередодні чарівних свят – Нового року та Різдва – телекомунікаційна група Vega робить подарунок своїм абонентам – кілька акційних пропозицій, у рамках яких умови користування доступом до мережі Інтернет та іншими послугами стають ще більш вигідними! Чим більше послуг від Vega Ви підключите – тим більше приємних знижок Вас чекає!

З 1 грудня 2014 року по 31 січня 2015 року оператор проводить зимову акцію, учасники якої можуть підключати різні послуги від Vega та користуватися знижками до 50% до кінця червня!

Так, нові абоненти, що підключають послуги Інтернет-доступу та інтерактивного телебачення «Vega TV» (надає доступ до українських та зарубіжних телеканалах різної тематики, у тому числі у HD якості, а також до відеотеки з 10 000 фільмів, серіалів, телепередач, програм і шоу), отримують знижку 50% на кожну з послуг!

Для існуючих абонентів Інтернету від Vega, які підключають послугу «Vega TV», на даний сервіс також діє знижка 50%, а нові абоненти Інтернет-доступу будуть користуватися послугою з 30%-вою знижкою.

В рамках зимової акції нові абоненти доступу до мережі Інтернет отримують знижку 50% за умови приєднання до пакетного пропозиції «Vega Пара» або одночасного підключення додаткового сервісу від Vega – «Антивірусу Dr. Web».

Деталі акцій і пропозицій – на сайті оператора, за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Поспішайте взяти участь у зимовій акції – та насолоджуйтеся надійністю і високою якістю Инетрнет-доступу та інших послуг компанії за найнижчими цінами! Новорічний цінопад від Vega триватиме для Вас до середини літа!

Vega бажає Вам веселих Новорічних та Різдвяних свят у колі рідних та друзів!