Волонтери Vega прибрали вулиці і парки в містах присутності

27.04.2015

25 квітня Vega приєдналася до волонтерської акції СКМ "Чисте місто".

Близько 350 працывників телекомунікаційної групи Vega приєдналися до ініціативи СКМ з прибирання парків та вулиць країни. Співробітники зібрали близько 6 тонн скла, пластику, пляшок та іншого сміття. Також волонтери облагородили дитячі та спортивні майданчики в містах і селищах, в яких проживають люди і працюють підприємства.

У столиці Vega прибрала парк імені М. Рильського. Севастопольський парк Дніпропетровська привели до ладу співробітники Центральноъ філії компанії, а їхні колеги із Запоріжжя та Кривого Рогу наводили чистоту на вулицях і лісосмугах, які були особливо забрудненими і недоглянутими. Співробітники Південної філії командою понад 100 осіб з друзями та сім'ями облагороджували парк імені Т. Шевченка в Одесі, парк «Перемоги» в Миколаєві, парк імені Димитрова в Херсоні. Фахівці Львова очистили парк культури і відпочинку імені Б. Хмельницького, який є одним з найпопулярніших куточків мегаполісу. Для прибирання парку відпочинку в місті Дергачі Харківської області волонтери самостійно залучили трактор і вантажівку, прибрали всю територію, пофарбували лавки біля алеї, дитячий майданчик. Важливо відзначити, що цього разу спеціалісти Vega наводили порядок в Маріуполі: волонтери прибирали, копали клумби, білили дерева.

Vega як відповідальний оператор не тільки надає якісні послуги своїм абонентам, але піклується про міста і селища присутності компанії. Так, провайдер вдруге бере участь в ініціативі СКМ «Чисте місто». У квітні 2014 на прибирання улюблених місць відпочинку городян: пляжів, набережних, парків - також вийшло 350 фахівців Vega з друзями та сім'ями.

Нагадаємо, що крім Vega, в акції "Чисте місто" брали участь волонтери інших активів СКМ: Метінвесту, ДТЕК, Corum, Укртелекому, "Медіа Групи Україна", Лемтрансу, Портінвеста, "Паралелі" і UMG. У толоці брало участь 30 000 співробітників Групи СКМ в більш ніж в 700 населених пунктах. Волонтерам вдалося зібрати понад 1 500 тонн сміття. Акція «Чисте місто» покликана не тільки сприяти благоустрою міст і селищ в різних регіонах України, а й об'єднувати жителів - учасників акції.

 

 

м. Дергачі

 

м. Дніпропетровськ

м. Запоріжжя

м. Київ

м. Кривий Ріг

м. Львів

м. Маріуполь

м. Миколаїв

м. Одеса

м. Херсон