Увага! Зміна тарифів на реєстрацію, трансфер та відновлення доменних імен

27.10.2014

З 1 листопада 2014 року змінюються тарифи на реєстрацію, трансфер та відновлення доменних імен у декількох зонах України. Дана вимушена міра ініційована адміністратором відповідних доменних зон – компанією «Хостмастер» та пов'язана зі значною зміною курсу гривні.

Планується збільшення (орієнтовно до 40%) тарифів для доменних зон .com.ua, .kiev.ua, .poltava.ua, .pl.ua, .ivano-frankivsk.ua, .if.ua, .uzhgorod.ua,. uz.ua.

Вартість реєстрації в інших доменних зонах (таких як net.ua, dp.ua, od.ua і міжнародних .com, .net, .org, .biz) на даний момент залишається без змін.

Компанія звертає увагу абонентів: у Вас є змога до 1 листопада 2014 року подовжити свої доменні імена за старими тарифами!

Детальніше про нову тарифікацію на реєстрацію, трансфер та відновлення доменних імен можна дізнатися за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60 або у Центрах продажу та обслуговування Вашого міста.

Незважаючи на фінансово нестабільну ситуацію, оператор прикладає усі зусилля, щоб користування послугами для абонентів Vega було максимально комфортним, а якість обслуговування – незмінно високою!