Vega бажає усім абонентам міцного здоров'я цієї осені!

07.09.2015

За вікном – осінь, але ще так хочеться проводити час на вулиці і отримувати задоволення від розмаїття барв. Vega потурбувалася про те, щоб Ви у повній мірі могли насолодитися осінньою погодою, забезпечити себе та своїх близьких від застуд, подбати про здоров'я та поповнення запасу вітамінів.

У рамках Програми лояльності від Vega приймайте участь в акції, яку оператор проводить спільно з партнерами – мережами аптек «ЕкономАптека» і «Аптека №1»: з 8 по 30 вересня 2015 року тільки для абонентів Vega доступна спеціальна пропозиція – при купівлі препаратів у мережах «ЕкономАптека» і «Аптека №1» діє знижка 8% на весь асортимент товарів!

Для участі в акції необхідно роздрукувати сертифікат на знижку з відповідної акційної сторінки в Особистому кабінеті. Роздрукований сертифікат (або відрізний купон, який Ви отримаєте разом з рахунком за послуги Vega) пред'явіть касиру в аптеках мереж «ЕкономАптека» і «Аптека №1» при сплаті покупки.

Звертаємо увагу: один сертифікат діє на одну покупку. У період акції кожен сертифікат і відрізний купон можуть бути використані тільки 1 раз.

Акція діє в містах: Харків, Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв.

Ознайомитися з асортиментом товару та адресами аптек Ви можете за телефонами гарячої лінії:
0 800 300 260 («ЕкономАптека»),
0 800 300 250 («Аптека №1»).

Залишайтеся завжди здорові і повні сил! Телекомунікаційна група Vega і мережі «ЕкономАптека» і «Аптека №1» бажають Вам відмінного самопочуття, бадьорості і прекрасного настрою цієї осені!