Vega запустила послугу інтерактивного телебачення для бізнесу

28.04.2016

Для максимального задоволення потреб підприємств малого та середнього бізнесу Vega запустила послугу інтерактивного телебачення з 1 травня 2016 року.

Vega TV – це доступ до українських та зарубіжних телеканалів найрізноманітнішої тематичної спрямованості, в тому числі до каналів в HD якості, а також додаткові функції (ТВ-запис (Catch-up/PVR), ТВ-пауза (Timeshift), Телепрограма (EPG), Вибране, Субтитри, інші додаткові послуги).

Пакетні пропозиції сформовані з урахуванням потреб бізнесу в різних сферах:
- тарифний план для кафе, барів, ресторанів, ТРЦ;
- тарифний план для готелів;
- тарифний план для офісів.

Скомплектувати пакет замовник може самостійно, вибравши тарифні плани: «Ефір», «Максимум», «Музика», «Новини», «Пізнавальний», «Кіно», «Чоловічий», «Дитячий» та «Футбол».

Вартість підключення послуги Vega TV – 1,20 грн.

Vega TV забезпечить користувачів телевізійного контенту відмінною якістю звуку і зображення , порадує інтерактивністю відеопослуг і наявністю широкого набору додаткових сервісів . Запуск послуги Vega TV для бізнесу є продовженням роботи оператора у рамках вектору на розширення портфелю послуг.

Vega надає послугу спільно з OLL.TV (сервіс цифрового телебачення компанії « Діджитал Скрінз ») на партнерській основі . Скористатися цифровим телебаченням можуть існуючі та нові абоненти Vega .

Підключити послугу, а також дізнатися подробиці про сервіс можна, звернувшись до відділу продажу оператора за телефоном 0 800 60 80 08 60 або до Центру продажу та обслуговування.

Актуальна інформація про послуги Vega міститься на сайті оператора.