Vega: в METRO за новорічними подарунками!

10.11.2014

Телекомунікаційна група Vega запрошує всіх своїх абонентів на передсвятковий шопінг! Подаруйте радість своїм коханим, рідним і друзям подарунками та вишуканими ласощами до новорічних та різдвяних свят. Купуйте це все за приємними цінами!

У рамках Програми лояльності від Vega з 11 листопада по 31 грудня 2014 року спільно із партнером – мережею торгових центрів METRO – пропонуємо абонентам взяти участь у партнерській акції та придбати будь-які товари з асортименту у торговельній мережі METRO з 2% -вою знижкою!

Щоб скористатися пропозицією – ознайомтеся з умовами акції та роздрукуйте сертифікат зі свого Особистого кабінету (натиснувши на банер акції та перейшовши на акційну сторінку). Роздрукований сертифікат обміняйте у відділі «Вхід клієнта» у магазині METRO, у період з 11 листопада по 10 грудня, на ексклюзивну карту учасника програми лояльності «МЕТРО Бонус» з рівнем знижки 2%. Знижка за даною картою діятиме до 3

1 грудня 2014 року.

У період дії акції кожен абонент, зареєстрований в Особистому кабінеті, може використовувати тільки один сертифікат і оформити для себе тільки одну карту «МЕТРО Бонус» зі знижкою 2%.

Акція діє у містах: Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Харків, Житомир, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса.

Деталі акції – на сайті оператора і у Центрах продажу та обслуговування Vega. Ознайомитися з асортиментом товарів торговельної мережі METRO, адресами магазинів і т.д. можна на сайті МЕТРО та за телефоном гарячої лінії 0 800 501 401. Більше деталей про програму лояльності «МЕТРО БОНУС» – за посиланням.

Широкий асортимент товарів і приємні святкові знижки, які чекають на Вас у торгових центрах METRO, гарантовано забезпечать Вам чудовий настрій напередодні найрадісніших та чарівніших свят у році!

Vega і торговельна мережа METRO бажають усім приємного шопінгу та новорічних див!