Vega стала телеком партнером ЦУМу

07.12.2016

Телекомунікаційна група Vega надала Центральному універмагу Києва (ЦУМ) повний спектр сучасних телекомунікаційних послуг – телефонію, високошвидкісний інтернет, а також встановила антенну систему, що забезпечує безперебійну передачу сигналу на всіх поверхах реконструйованої будівлі, включаючи підземні.

Компанія побудувала мережу з повним резервуванням, яка дозволяє забезпечити швидку та безпечну передачу даних із швидкістю до 10 Гбіт/с. До мережі Vega вже підключені орендарі та адміністрація ЦУМу.

Vega надала виділену лінію для зв'язку з операторами контакт-центру столичного універмагу.

Нагадаємо, що піклуючись про максимальний комфорт відвідувачів і співробітників універмагу, телекомунікаційна група Vega встановила у будівлі ЦУМу систему для забезпечення покриття стільникового зв'язку всередині будівель (Indoor Broadcast System – IBS). Виробник обладнання – лідер телеком рішень компанія Huawei. Завдяки Indoor-системі відвідувачі зможуть користуватися послугами якісного мобільного зв'язку своїх операторів на усіх поверхах будівлі, включаючи підземний паркінг. Більш того, встановлена IBS розрахована і на передачу даних покоління 4G.

«Наша компанія надає комплексні інноваційні рішення для своїх бізнес-клієнтів. У той же час ми прагнемо максимально адаптувати існуючі продукти і послуги, виходячи з побажань та інтересів партнерів. Сподіваємося, що комплексне рішення, яке ми розробили спеціально для ЦУМу, забезпечить відвідувачам якісний доступ до сучасних телекомунікаційних технологій», – підкреслив Генеральний директор телекомунікаційної групи Vega Мурат Чинар.

«ЦУМ – це місце, яке буквально пронизане сучасними підходами та інноваційними рішеннями. При цьому весь проект будівлі розроблявся так, щоб наші гості відчували себе максимально комфортно. Ради, що наші партнери – серед яких компанія Vega – поділяють наші підходи та допомагають втілити наші прагнення в життя», – зазначив Михайло Сакун, директор з девелопменту компанії ЕСТА Холдинг, керівник проекту реконструкції ЦУМу.