Vega – знову призер «Медіа-Ігор»!

20.10.2015

17-18 жовтня у рамках реалізації програми «Здоровий киянин» вп'яте проводилась Всеукраїнська спартакіада працівників телебачення, радіо та зв'язку. Шість збірних команд, що представляють медіа простір нашої країни – Національна телекомпанія України, телекомунікаційна група Vega, «Інтер Медіа Груп», Центральний канал, Український державний центр радіочастот та дебютант ігр телеканал «Київ» – вийшли на старт «Медіа-Ігор-2015».

І знову спортсмени телекомунікаційної групи Vega чудово продемонстрували спортивну звитягу і незвичайну волю до перемоги, ставши срібними фіналістами важливої спортивної події! (Нагадаємо, торік команда Vega стала переможцем «Медіа-Ігор», обійшовши у командному заліку всі інші команди-учасниці).

Програма ігор складалася із шести видів спорту: міні-футбол, стрітбол (баскетбол 3х3), парковий волейбол, настільний теніс, бадмінтон та дартс.

Тепла сонячна погода, сучасна спортивна інфраструктура дитячо оздоровчого центру «Славутич» і гаряча підтримка команди уболівальників допомогли нашим спортсменам отримати почесне друге командне місце. Спортивними трофеями команди Vega за напрямками стали 1-е місце з настільного тенісу та з паркового волейболу, 2-е місце з дартсу і 3-е місце з футболу та бадмінтону.

Вітаємо всіх учасників нашої спортивної команди і дякуємо їм за те, що відстояли спортивну честь компанії, довівши, що у великій родині Vega досягають високих результатів і в праці, і в спорті!