Vega знижує тарифи на Інтернет

06.04.2010

Телекомунікаційна група Vega оголошує про зниження тарифів на безлімітний доступ в Інтернет. Зміни відбулися у тарифних планах для абонентів технологій ADSL і FTTB у 20 містах України. Так, наприклад, мінімальна вартість безлімітного доступу в Інтернет від Vega по оптичній технології тепер складає для абонентів в Києві, Борисполі і Вишневому 50 грн.\міс. за 512 Кбіт\с (раніше за ту саму швидкість - 79 грн.\міс.), а максимальна - 140 грн.\міс. за 10 Мбіт\с (раніше 229 грн.\міс. за ту саму швидкість). Повний перелік усіх змін розміщений на корпоративному сайті Vega.

Vega також оголошує про зміни умов акції «Безкоштовні гроші», в рамках якої нові абоненти можуть підключитися за новими тарифами до мережі Інтернет від Vega та отримати 100 грн. на рахунок. Згідно з новими умовами відтепер для всіх учасників акції вартість підключення буде складати 1 гривню. Термін проведення акції продовжується до 16.05.2010 р. включно.

Нагадуємо, що усі абоненти - фізичні особи, які підключаються в рамках акції «Безкоштовні гроші» до послуги доступу до мережі Інтернет від Vega, отримують знижку на абонентську плату в розмірі 100,00 грн. Знижка розраховується пропорційно протягом 10 місяців і складає 10 грн. щомісячно. Для отримання знижки абонентам, які підключаються за технологією ADSL, необхідно придбати модем за повну вартість або підключитися зі своїм модемом. Абоненти, які підключаються за технологією FTTB, отримують знижку у будь-якому випадку. Згідно з умовами акції, абонент може підключитися на будь-який тарифний план, в тому числі і новий, та отримати знижку, за виключенням тарифного плану «24».

Крім цього у Дніпропетровську Vega вводить нову експериментальну лінійку тарифних планів: «Мегадім 5», «Мегадім 50», «Мегадім 100» для технології ADSL і «Безлімітний 5», «Безлімітний 50» і «Безлімітний 100» для технології FTTB. Особливістю нових тарифних планів для абонентів є отримання в рамках безлімітного тарифного плану фіксованої кількості гігабайт на максимально можливій для обраної технології швидкості. Після вичерпання цього ліміту швидкість доступу знижується до певного показника, заздалегідь обраного абонентом. Наприклад, тарифний план «Мегадім 100» включає в себе 100 Гб на швидкості до 8 Мбіт\с, після чого швидкість автоматично встановлюється на рівні 2 Мбіт\с.