Vega розіграла поїздку на море!

25.07.2013

Головний приз* першого розіграшу акції «Підключи Інтернет від Vega до кінця літа - виграй подорож на море!» дістався Михайлові Москалю з м. Калуш. Також були визначені отримувачі інших призів (див. перелік нижче), які будуть корисними під час літнього відпочинку на природі, а також місяці безкоштовного Інтернету від Vega.

Протягом трьох літніх місяців нові абоненти - фізичні особи, підключаючи послугу доступу до мережі Інтернет за акційним тарифом «Велика альтернатива», беруть участь у розіграші призів.

Розіграші проводяться 1 раз на місяць протягом дії акції. Щомісяця серед учасників розігруються: сертифікат на поїздку на море, 3 рюкзаки для пікніків, 10 пляжних надувних крісел-матраців і 30 сертифікатів з 100% знижкою на абонплату за послугу доступу до мережі Інтернет у наступному місяці.

Акційний тариф «Велика альтернатива» дозволяє користуватися послугою доступу до мережі Інтернет за мінімальною ціною, на максимальній швидкості і без обмежень по трафіку. Для абонентів, які підключилися під час акції, тариф діє безстроково.

Вартість підключення послуги доступу до мережі Інтернет - всього 1 гривня!

Акційний тариф діє у всіх містах, у яких Vega надає послугу підключення до мережі Інтернет. Умови діючих акцій не сумуються.

Перевірити можливість підключення до мережі Інтернет за акційним тарифом «Велика альтернатива» можна, звернувшись до Контакт-центру компанії за телефоном 0 800 60 00 60** або на сайті.

*Під призом мається на увазі можливість придбати виграний подарунок або 100% знижку на абонплату за послугу доступу до мережі Інтернет у наступному місяці за 1,00 грн з ПДВ (0,83 грн без ПДВ).

**Дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України безкоштовні.