Vega придбала мережі фіксованого зв'язку в Києві, Одесі та Іллічівську

01.04.2015

У березні 2015 року Vega уклала угоду про купівлю мереж швидкісного фіксованого доступу у ПрАТ «МТС Україна» в Києві, Одесі, Іллічівську та населених пунктах Семиполки, Калита Броварського та Лісники Києво-Святошинського районів Київської області.

Телекомунікаційна група Vega придбала активи ПрАТ «МТС Україна» під торговими марками «Домашній МТС-Коннект» і «Комстар-Україна». Це мережі фіксованих послуг зв'язку на базі технології FTTB у містах України: Києві, Одесі, Іллічівську та населених пунктах Семиполки, Калита Броварського та Лісники Києво-Святошинського районів Київської області.

Розширення мережі Vega у зазначених містах дозволить поліпшити якість послуг, що надаються, як існуючим клієнтам компанії, так і новим. Зокрема, абоненти «МТС Україна» отримають більшу кількість можливостей на вигідних умовах. При цьому Vega гарантує збереження якості сервісів, якими уже користуються абоненти.

«Незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, Vega продовжує розвивати свою телекомунікаційну мережу завдяки будівництву власної та придбання мереж інших операторів, - зазначив Сергій Шульга, генеральний директор Vega. - Високоефективна робота команди і тісна співпраця з «МТС Україна» сприяють м'якому переходові абонентів на обслуговування до нашої компанії».

Оператор планує продовжувати розвиток мережі, а також сконцентрує свої зусилля на вдосконаленні портфеля послуг та обслуговуванні фізичних та юридичних осіб на території України.