Vega взяла участь у «Пробігові під каштанами»

27.05.2013

70 співробітників телекомунікаційної групи Vega здійснили пробіг під каштанами у День Києва. Працівники Vega підтримують Щорічний спортивно-благодійний марафон вже другий рік поспіль.

Сергій Шульга, фінансовий директор Vega був одним з перших працівників компанії на фініші і прокоментував подію: «Приємно, що я і моя компанія причетні до проекту, в результаті якого Центр кардіології та кардіохірургії дітей раннього віку Міністерства Охорони здоров'я України отримує від кожного учасника певну суму на розвиток клініки. Це внесок у здоров'я українських дітей. Телекомунікаційна група Vega підтримує благодійність і подає приклад іншим компаніям, адже ідея ставати кращими і добрішими закладена в самій стратегії Vega - «Постійне вдосконалення».

Наталія Іванова, в.о. директора з розвитку бізнесу Vega стала прикладом для своїх колег, причому бігла не одна, а в компанії домашніх улюбленців - двох такс: «Традиційний «Пробіг під каштанами» - це не тільки захід в рамках корпоративної соціальної активності нашої компанії, а й спосіб продемонструвати, що бізнес повинен бути прикладом у добрих справах і благородних починаннях. Особисто для мене це ще і прекрасна можливість підтримати командний дух свого колективу».