Vega привітала дітей-переселенців Дніпропетровська зі святом Святого Миколая

20.12.2015

У рамках акції «Рінат Ахметов – дітям!» телеком-оператор передав 100 подарунків для дітей-переселенців з Донецької та Луганської областей, які живуть у Дніпропетровську та області. До привітань провайдера приєднався Дніпропетровський Будинок органної та камерної музики, який надав 50 квитків на концерти класичної музики у період зимових свят. Частування та квитки будуть передані дітям 21-25 грудня.

«Ми будемо раді вітати школярів із сімей, які змушені були покинути рідні краї і переїхати до Дніпропетровщини, – прокоментувала Директор Будинку органної та камерної музики, Народна артистка України Тетяна Бабіч. – Музиканти нашої Органної зали порадують дітей музичними творами новорічної тематики. Ми чекаємо їх 26 грудня та 7 січня на концерті «Музичні вітамінки Діда Мороза».

«Vega вдячна Дому органної музики за відкритість і підтримку нашої ініціативи. Хто, якщо не ми, повинен дбати про розвиток наших дітей, дарувати їм емоції та увагу? Це здорово, що діти отримають не тільки солодкі презенти, але і можливість послухати класичну і сучасну музику, – зазначила керівник з корпоративних комунікацій компанії Vega Яна Петрова. Сподіваюся, спільними зусиллями нам вдалося зробити світліше ці чарівні зимові дні для дітлахів, і одного разу відвідавши Органну залу, багато хто з них полюбить безсмертні творіння І.С. Баха, Г. Клерамбо та інших геніїв світового мистецтва».

Усього у рамках акції «Рінат Ахметов – дітям!» подарунки отримають 210 тисяч дітей.