Vega отримала ліцензію провайдера програмної послуги IPTV

25.12.2012

20 грудня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення офіційно вручила компанії «Фарлеп-Інвест» (надає послуги під брендом Vega) ліцензію провайдера програмної послуги IPTV у м. Вишневе Київської області. Це дозволить телекомунікаційній групі Vega пропонувати абонентам у даному регіоні не лише доступ до мережі Інтернет, а і телебачення в мережах передачі даних за протоколом IP. Право надавати послугу було оприлюднене  12 листопада, а офіційний документ компанія отримала 20 грудня 2012 року.

Головними перевагами технології IPTV є інтерактивність відеопослуг і наявність широкого набору додаткових сервісів. Тепер Vega доповнить свій продуктовий портфель сучасною послугою телебачення нового покоління.

«Зараз ми працюємо над упровадженням інноваційного продукту - пакетною пропозицією широкосмугового інтернету з телебаченням за технологією IPTV. Перевага цього пакету полягає в тому, що комплекс послуг надається за привабливою для абонента ціною, а технологія надання дозволяє транслювати на екран телевізора додатковий відео та аудіо інтернет-контент у залежності від ширини каналу і вибраного обладнання. IPTV - це ідеальне поєднання високої якості картинки і звуку та низької ціни», розповів директор з розвитку бізнесу Vega Микола Сагайдаковський.