Vega підключила Інтернет столичному ЦУМу

22.03.2016

Оператор завершив будівництво першої ВОЛЗ до будівлі ЦУМу та підключив універмаг до мережі Інтернет.

Телекомунікаційна група надає Інтернет для інженерної групи, яка супроводжує проект. У рамках партнерства оператор планує надавати ЦУМу повний спектр послуг зв'язку: телефонію, доступ до мережі Інтернет, передачу даних, Vega-TV, G/3G Indoor Solution. Vega використовує для організації підключення об'єкта до всесвітньої павутини волоконно-оптичні лінії зв'язку, у перспективі додадуться технології 2G/3G.

Компанія Vega працює з Групою ЕСТА, якій належить будівля ЦУМу, з 2009 року. Оператор забезпечував послугами зв'язку бізнес-центри «Пушкінський» у Донецьку, «Леонардо» у Києві. З 2014 року почалося партнерство з ЦУМом.

«Сьогодні частка Vega на ринку фіксованої телефонії країни у бізнес-сегменті становить 11,3% абонентської бази. З послуги доступу до мережі Інтернет цей показник дорівнює 7,7%, – коментує Генеральний директор Vega Мурат Чинар. – Наше завдання як мультисервісного національного провайдера зв'язку – допомогти зробити успішними бізнеси партнерів, які нам довіряють. Оператор розвиває конвергентні послуги та пакетні пропозиції для компаній. З березня Vega пропонує індивідуальні рішення, які об'єднують усі підрозділи великих клієнтів у єдину захищену інформаційну мережу та забезпечують їхню ефективну роботу».

«Група ЕСТА вийшла на фінішну пряму в одному з наймасштабніших українських девелоперських проектів останніх років – реконструкції Центрального універмагу м. Києва. На всіх етапах такого складного проекту особливого значення набуває якість зв'язку та рівень сервісу, – говорить Михайло Сакун, директор з девелопменту компанії ЕСТА Холдинг, керівник проекту ЦУМ. – Багаторічний досвід співпраці з Vega дає нам упевненість в тому, що якість зв'язку буде відповідати найвищим стандартам ЦУМу, як на етапі реконструкції, так і після відкриття універмагу».

Компанія ЕСТА Холдинг – керуюча компанія Групи ЕСТА – галузевий холдинг, який об'єднує у своєму складі активи Групи СКМ у сфері нерухомості. Виступає як інвестор та девелопер, а також здійснює стратегічне управління об'єктами комерційної, готельної та житлової нерухомості. До Групи ЕСТА входять готелі: «Донбас Палас» (Донецьк), «Опера» (Київ), «Park Inn» (Донецьк), а також МФК «Пушкінський» (Донецьк), друга черга БЦ «Леонардо» (Київ), логістичний комплекс (Дніпропетровськ), проект реконструкції ЦУМу на стадії реалізації (Київ). Крім того, до Групи ЕСТА входить компанія «ЕСТА Проперті Менеджмент», основним завданням якої є управління і експлуатація функціонуючих офісних приміщень.