Vega: піца в подарунок для лояльних абонентів!

09.07.2014

Піца вже давно стала улюбленою стравою людей різного віку та чудовим доповненням будь-якого дозвілля. Сьогодні кожен, хто любить цю смакоту, може перенестися ненадовго до Італії, і для цього зовсім не обов'язково відвідувати піцерію, досить замовити піцу додому або на роботу. Доставка піци додому – це швидко, зручно і дуже смачно. Крім того, це позбавить Вас від очікування на замовлення в черзі.

Цього літа компанія Vega пропонує абонентам насолодитися шматочком сонячної Італії й порадувати себе улюбленим кулінарним шедевром: усі абоненти (фізичні особи, зареєстровані в Особистому кабінеті) з 10 липня по 15 серпня 2014 року, роблячи замовлення в службі доставки Pizza33, отримують у подарунок піцу! Для цього необхідно роздрукувати з Особистого кабінету подарунковий сертифікат, повідомити про його наявність і про те, яку піцу Ви обрали у подарунок, під час замовлення. При отриманні замовлення роздрукований сертифікат необхідно віддати кур'єру служби доставки Pizza33.

Деталі акції – в Особистому кабінеті.

Пропозиція діє в рамках Програми лояльності від Vega!
Акційна пропозиція доступна в м. Києві.

Vega та служба доставки Pizza33 бажають Вам цього літа вдосталь насолодитися вишуканим смаком традиційної італійської випічки!