Vega: новорічні знижки в мережі METRO спеціально для корпоративних клієнтів

10.12.2014

Напередодні новорічних свят телекомунікаційна група Vega вирішила піднести сюрприз для своїх абонентів-юридичних осіб. Корпоративні клієнти тепер зможуть на ексклюзивних умовах придбати подарунки для співробітників і партнерів, поповнити запаси частувань та напоїв до новорічних корпоративів, а також необхідних товарів для кожного офісу!

У рамках Програми лояльності від Vega c 1 грудня 2014 року по 31 січня 2015 року спільно з мережею торгових центрів METRO оператор пропонує своїм корпоративним клієнтам взяти участь у партнерській акції та придбати подарунки колегам і партнерам, напої, а також офісні товари у торгівельній мережі METRO на спеціальних вигідних умовах!

Щоб скористатися пропозицією, необхідно відрізати потрібний купон у листі (отриманому разом з рахунком за послуги за листопад 2014 р.) і віддати його на касі у ТЦ МЕТРО при оплаті покупки. Якщо абонент, який отримав лист з купонами, не є власником постійної картки «МЕТРО», він може її отримати за пред'явленням цього листа. Один купон діє на одну покупку, при цьому за одним купоном можна придбати необмежену кількість акційного товару, вказаного у купоні.

Акція діє в ТЦ МЕТРО таких міст: Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса, Миколаїв, Харків, Маріуполь, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці.

Деталі акції – у Центрах продажу та обслуговування Vega. Ознайомитися з асортиментом товарів торговельної мережі METRO, адресами магазинів і т.д. можна на сайті і за телефоном гарячої лінії 0 800 501 401. Більше деталей про програму лояльності «МЕТРО БОНУС» – за посиланням.

Vega і торгівельна мережа METRO бажають усім приємної і цікавої підготовки та веселого проведення новорічних свят!

Порадуйте свій колектив і партнерів сюрпризами, які для Вас приготували Vega і METRO. Подаруйте радість своїм коханим, рідним і друзям подарунками та вишуканими частуваннями до Нового року та Різдва! Купуйте це все за приємними цінами! Телекомунікаційна група Vega запрошує всіх своїх абонентів на передсвятковий шопінг до METRO!