Vega інтегрувала мережу провайдера MyLanPlus у Житомирі

25.03.2015

Телекомунікаційна група Vega (ПрАТ «Фарлеп-Інвест») інтегрувала мережу провайдера MyLanPlus (ТОВ «ІСП Плюс»), на якій надаються послуги широкосмугового доступу до мережі Інтернет 3 тисячам абонентів у Житомирі.

Абоненти MyLanPlus будуть переведені на обслуговування до телекомунікаційної групи Vega з 9 квітня 2015 року. Для них будуть збережені діючі ціни та тарифні плани на послугу Інтернет-доступу. При цьому оператор гарантує їм збереження якості отримуваної послуги.

Приєднання абонентів до мережі Vega дозволить їм розширити спектр використовуваних послуг, зокрема, підключити такі затребувані сьогодні сервіси як інтерактивне телебачення «Vega TV», відеоспостереження, оренда програмного забезпечення, хостинг та безліч інших якісних послуг.

«Ми гарантуємо абонентам MyLanPlus комфортний перехід на обслуговування до нашої компанії та впевнені у тому, що якість надання послуг і поточні акційні пропозиції від Vega порадують абсолютно усіх наших користувачів», - зазначив Генеральний директор компанії Vega Сергій Шульга.