Vega та мережа виномаркетів «Поляна»: травневі знижки на улюблені напої

24.04.2014

Кінець весни – чудовий місяць травень – радує теплою погодою, великою кількістю святкових та вихідних днів і довгоочікуваною можливістю відпочити сім'єю або компанією.

Щоб пікніки на природі та вечірки з друзями пройшли весело – приймайте участь в акції, яку телекомунікаційна група Vega проводить спільно з мережею виномаркетів «Поляна» для своїх абонентів – користувачів послуг телефонії та Інтернету (юридичних та фізичних осіб, зареєстрованих в Особистому Кабінеті): у травні під час покупки алкогольних напоїв у торговельній мережі «Поляна» отримуйте знижку 20%*.

Щоб скористатися пропозицією, необхідно роздрукувати з Вашого Особистого Кабінету сертифікат на знижку та пред'явити його касиру в виномаркеті «Поляна» під час оплати покупки. Звертаємо Вашу увагу: один сертифікат діє на одну покупку, тому в період дії акції Вам необхідно роздруковувати новий сертифікат кожного разу, коли Ви вирушаєте за напоями в магазини торгової мережі «Поляна».

Міста, в яких діє акція: Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Одеса, Запоріжжя, Полтава, Львів, Харків, Сімферополь, Севастополь, Ялта.

З асортиментом продукції та адресами магазинів мережі виномаркетів «Поляна» можна ознайомитися за посиланням або за телефонами інформаційної лінії +38 (044) 500 02 01 та 050 419 62 39.

Період дії акції: з 28 квітня по 31 травня 2014 року.

* Пропозиція поширюється на товари, перелік яких зазначений у акційному сертифікаті.

Створюйте непередавану атмосферу свята разом з улюбленими напоями від мережі виномаркетів «Поляна»!