Послуга «Vega TV» – тепер на телевізорах Smart TV!

22.09.2015

Користуватися послугою Vega TV від телекомунікаційної групи Vega стає ще простіше! Тепер абоненти послуги інтерактивного телебачення «Vega TV» або нові абоненти можуть самостійно підключати і користуватися послугою за допомогою програми «Vega TV» на телевізорах Smart TV від виробників Samsung і LG*.

Якщо Ви – володар телевізора нового покоління, Вам вже не доведеться плутатися в пультах, досить натискання однієї кнопки – і Ви моментально занурюєтеся у яскравий і барвистий світ цифрового телебачення!

Щоб підключити послугу «Vega TV», достатньо кількох нескладних дій:
- підключити телевізор до мережі Інтернет від Vega;
- в меню телевізора перейти до розділу Smart World, знайти і встановити «Vega TV» від «Digital Screens»
- у своєму Особистому кабінеті замовити і отримати код активації послуги;
- ввести код в додаток «Vega TV» на Вашому телевізорі.

Тепер Ви можете повною мірою оцінити усі переваги послуги «Vega TV» – вибирати для перегляду будь-який з 140 українських і зарубіжних каналів різної тематики, а також користуватися готовою відеотекою (із 10000 фільмів, серіалів, телепередач, програм і шоу). Крім того, до Ваших послуг – додаткові розділи («Музика» і «Радіо»), а також додаткові функції – ТВ-запис і ТВ-пауза, «Батьківський контроль» та ін.

Якщо Ви ще не користуєтесь послугою інтерактивного телебачення від Vega – дізнавайтеся докладніше про послугу «Vega TV», змісті і можливостях тарифних планів на нашому сайті, у Центрах продажу та обслуговування Вашого міста та за телефону цілодобової підтримки Vega 0 800 60 00 60.

З «Vega TV» Ви завжди будете у самому центрі подій – першими побачите світові кінопрем'єри і прямі трансляції спортивних поєдинків, дізнаєтеся свіжі новини політики, економіки або шоу-бізу! Vega бажає Вам приємних емоцій та яскравих вражень!

*Детальний перелік моделей, для яких доступно додаток Vega TV