Послуга «Vega TV»: плюс шість нових телеканалів

12.07.2015

Відеосервіс OLL.TV не втомлюється радувати абонентів послуги «Vega TV» цікавими новинками: з 13 липня 2015 р. у всіх тарифних планах з'явилися ще п'ять унікальних вітчизняних телеканалів.

Перший в Україні цифровий ефірний телеканал «Гамма» та розважально-інформаційний канал «Pro Все» 24 години на добу будуть дарувати вам захоплююче дозвілля. Незалежний «Перший діловий» телеканал і «Право TV» допоможуть бути в курсі найвизначніших політичних і бізнес-подій в Україні і за кордоном. А про секрети довголіття і збереження життя на планеті розповість всеукраїнський телеканал «Eko TV».

Для користувачів тарифного плану «Преміальний» (з можливістю перегляду каналів у HD-якості), крім усіх перерахованих, буде запущена трансляція «The History Channel», одного з найпопулярніших пізнавальних телеканалів світу. Висока чіткість зображення дозволить повною мірою відчути велич стародавніх міст і загадкових споруд, а завдяки HD-якості ви зможете розглядати рідкісні скарби так, ніби вони знаходяться по цей бік екрану. Якими були шлюби в часи Середньовіччя насправді? Де донині зберігатися спадщина ордена Тамплієрів? Дивіться документальні фільми про людей і події, що змінили хід історії, на телеканалі «History HD».

Докладніше про послугу «Vega TV», наповнення розділів та способи підключення дізнавайтеся на нашому сайті, у Центрах продажу та обслуговування Вашого міста та за телефоном цілодобової підтримки Vega 0 800 60 00 60.

Приємного перегляду!

*Відеосервіс OLL.TV припиняє мовлення наступних телеканалів: «IQ HD», «АВТО24», «Русское екстремальное телевидение», «Живая планета», «Кино ТВ», «Живи!», «Мульт» і «Бокс ТВ».