Телекомунікаційна група Vega забезпечила online-трансляцію V Міжнародного інвестиційного саміту в Донецьку

17.10.2012

17-19 жовтня 2012 року в м. Донецьку проходить V Міжнародний інвестиційний саміт і виставка «Інвестиції. Інновації. Розвиток», телекомунікаційним партнером яких стала Vega. Компанія забезпечила online-трансляцію Саміту на сайті Донецької обласної державної адміністрації, а також організувала безкоштовну Wi-Fi зону для учасників Саміту на території виставкового центру «Експодонбас».

В рамках Саміту буде розглядатися реалізація Програми економічних реформ на 2010-2014 рр. «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» у питаннях поліпшення інвестиційного клімату і створення сприятливих умов для ведення бізнесу. У заході візьме участь Президент України.

До участі в саміті запрошені авторитетні фахівці, топ-менеджери найбільших компаній і банків, державні керівники України та інших європейських країн. Проект реалізується за ініціативи Донецької облдержадміністрації і обласної ради. 

Всі бажаючі можуть приєднатися до перегляду V Міжнародного інвестиційного саміту на сайті Донецької обласної державної адміністрації.