Телефонія від Vega стає мобільною

03.09.2009

Телекомунікаційна група Vega запустила нову послугу фіксованої телефонії «Прямий номер», яка дозволяє приймати вхідні дзвінки з подальшою їх переадресацією на мобільний номер абонента. При цьому той, хто телефонує, платить за тарифами свого оператора за дзвінки на фіксовану телефонну лінію Vega (за міськими, обласними або міжміськими тарифами), а абонент, який приймає дзвінок, платить за переадресацію з міського номеру на мобільний за зниженим тарифом - лише 0,90 грн. за хвилину.

«Послуга орієнтована на абонентів, які бажають приймати дзвінки на прямий міський номер, зберігаючи при цьому свободу пересування», - каже Олена Іконнікова, комерційний директор телекомунікаційної групи Vega.

Послуга «Прямий номер» працює таким чином:

1) Абонент отримує вхідний дзвінок на свій прямий міський номер Vega.

2) Виклик переадресовується на мобільний номер абонента. При цьому у абонента є можливість змінити мобільний номер, на який переадресовуються дзвінки.

3) Абонент використовує свій мобільний телефон у звичайному режимі як для викликів на номер Vega, так і для дзвінків, які поступають безпосередньо на мобільний.

Телефонний номер Vega використовується тільки для отримання вхідних дзвінків та їх подальшої переадресації на номер мобільного оператора, вказаний абонентом при укладанні договору. При цьому Ви можете замовити номер будь-якого міста, де Vega надає послуги телефонії. Підключення відбувається протягом одного дня і не потребує фізичного підключення телефону.