Суперкубок УЄФА LIVE: Реал – Севілья

08.08.2016

Найсильніші клуби Ла Ліги зустрінуться сьогодні на стадіоні «Леркендал» у Норвегії. На Vega TV, трансляція матчу розпочнеться о 21:30 на телеканалі «Футбол 1». Для всіх власників тарифних планів «Оптимальний» і «Преміальний», у додатковому пакеті «Футбол HD» поєдинок буде доступний у HD-якості.

Для кожного з суперників цей матч може стати знаковим. У Севільї це четвертий розіграш європейського Суперкубка, більш того – третій поспіль. Два роки тому андалузці зустрілася з Реалом і програли з рахунком 0:2. Торішній поєдинок, в якому Севілья поступилася Барселоні (4:5), став дебютним для українця Євгена Коноплянки. Сьогоднішній матч буде дебютом Хорхе Сампаолі в якості наставника Севільї і в європейському футболі в цілому. Значущою буде перемога і для головного тренера Реала. У разі тріумфу, Зінадін Зідан стане п'ятим футболістом в історії УЄФА, який підняв над головою Суперкубок як тренер і як гравець (Ювентус (1996); Реал (2002)).

Коли мова йде про престиж і можливість увійти в історію, а на полі зустрічаються команди топ-рівня, футбол перетворюється на щось більше, ніж просто гра. Підключайте послугу Vega TV з пакетом «Оптимальний» за 39 грн. та дивіться через Smart TV або Мобільний додаток IOS / Android і не пропускаючи жодного цікавого моменту або голу!

З сервісом Vega TV телебаченням можна керувати.