Штаб Ріната Ахметова допоможе мирним жителям, постраждалим у Краматорську

10.02.2015

Сьогодні, 10 лютого, від обстрілу постраждав Краматорськ. Місто, яке ще з весни дізналось усі жахи збройного конфлікту. Місто, в яке почали з'їжджатися переселенці звідусіль, де йдуть бойові дії. Є загиблі. Поранені. Серед них – діти. Кількість постраждалих зростає. За наявною у Штабі інформацією, загинули 5 людей, постраждали 63 осіб, серед них 4 дитини.

Рінат Ахметов доручив Гуманітарному Штабу допомогти всім постраждалим мирним жителям і внутрішнім переселенцям, які знаходяться у місті. У даний момент співробітники Штабу зв'язуються з лікувальними закладами міста, дізнаються потреби в оперативному лікуванні і у медикаментах. За інформацією Штабу, поранені мешканці знаходяться у двох міських лікарнях - №1 та №3. Гуманітарний штаб Ріната Ахметова вже взяв супровід трьох дітей з 3-ї лікарні.

Просимо вас повідомляти про всіх мирних постраждалих, яким потрібна адресна допомога, за телефоном гарячої лінії Штабу Ріната Ахметова – 0800 509 001 або за адресою електронної пошти: [email protected]

Наша гаряча лінія працює цілодобово.

Нагадаємо, що влітку 2014 року, коли в Краматорську велися бойові дії, фонд Ріната Ахметова евакуював з міста стариків, жінок, дітей. Коли ситуація у місті стабілізувалася – краматорчани повернулися додому. Зараз Краматорськ приймає жителів із зони АТО. Для них працює пункт видачі гуманітарної допомоги від Штабу.