Програма лояльності від Vega: турбота про абонентів разом з «АСКА-ЖИТТЯ»

02.11.2014

Коли ми молоді, енергійні, сповнені сил – ми не замислюємось про те, що які-небудь непередбачені події можуть поставити під загрозу наше здоров'я або життя. Але коли ми відчуваємо впевненість, що наше життя та життя наших близьких захищене від можливих складнощів, нещасних випадків чи проблем, ми можемо сміливо планувати майбутнє.

Враховуючи наближення сезону ожеледі та можливих травм, у рамках Програми лояльності від Vega з 3 листопада 2014 року по 15 січня 2015 року телекомунікаційна група Vega разом з партнером – страховою компанією «Аска-Життя» – пропонує своїм абонентам скористатися унікальною акційною пропозицією та оформити страхові поліси на найбільш актуальні страхові програми від «Аска-Життя» за спеціальними вигідними умовами*.

Щоб скористатися пропозицією – ознайомтеся з умовами акції та роздрукуйте сертифікат зі свого Особистого кабінету (натиснувши на банер відповідної акції). Сертифікат пред'явіть менеджеру страхової компанії під час оформлення договору страхування. Ви можете одночасно оформити кілька страхових полісів (на акційних умовах), пред'явивши один сертифікат. У період дії акції Ви можете використати необмежену кількість сертифікатів.

Детальніше про програми страхування – на сайті компанії «Аска-ЖИТТЯ» та за телефонами гарячої лінії: 0 800 501501; (093) 312-72-02.

Деталі акційної пропозиції –у Вашому Особистому кабінеті , за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Вірити у світле майбутнє набагато легше, коли воно забезпечене фінансово та захищене від нещасного випадку. Подбайте про Ваше здоров'я і здоров'я Ваших близьких, підключайте страхові програми від «АСКА-ЖИТТЯ» – та крокуйте у майбутнє з упевненістю!

*Спеціальні умови діють лише по відношенню до програм, зазначених у даному сертифікаті.