Підвищуйте ефективність Вашого бізнесу разом з Vega!

29.01.2015

Ефективне управління продажами та постійний контроль процесу обслуговування клієнтів є запорукою успіху та процвітання Вашого бізнесу.

Телекомунікаційна група Vega пропонує Вам оцінити рівень обслуговування, роботу персоналу, виконання стандартів продажів використовуючи технологію «Таємний Покупець». Ви побачите якість сервісу, що надається, очима Вашого клієнта!

У абонентів телефонії і доступу до мережі Інтернет від Vega (юридичних осіб, зареєстрованих в Особистому кабінеті) є унікальна можливість скористатися цією інноваційною технологією на спеціальних і унікальних умовах.

У рамках Програми лояльності від Vega з 1 лютого по 15 березня 2015 року телекомунікаційна група Vega проводить партнерську акцію з Інтернет-магазином по замовленням оцінок Таємних Покупців www.servizoria.com: при першому замовленні отримуйте знижку 100 грн на все замовлення, а на всі наступні замовлення – знижку 10%.

Про те, як скористатися пропозицією, дізнайтеся у Вашому Особистому кабінеті.

Для уточнення додаткової інформації про сервіс заходьте на сайт Інтернет-магазину Таємних покупців www.servizoria.com або дзвоніть на гарячу лінію (044) 200 42 82.

Акція діє у всіх містах надання послуг Vega.

Приймайте участь в акції з Інтернет-магазином по замовленням оцінок Таємних Покупців, погляньте на бізнес очима Ваших клієнтів – і у Вас завжди буде можливість зсередини контролювати ефективність продажів і якість роботи співробітників.

Нехай Ваш бізнес буде успішним та процвітаючим, а вдячні клієнти повертаються до Вас знову і знову!