Півціни за безцінні знання від Vega та D'elite school!

12.10.2015

Найвигідніше вкладення коштів сьогодні – це інвестиція у майбутнє наших дітей. Вивчення англійської мови відкриє для Вашої дитини масу перспектив, у тому числі допоможе підготуватися до здачі обов'язкового для всіх випускників шкіл іспиту з англійської.

Всім своїм абонентам компанія Vega пропонує скористатися вигідною пропозицією, спеціально підготовленою до шкільного сезону, від нашого партнера – школи англійської мови D'elite School.

У рамках Програми лояльності з 8 жовтня по 31 грудня 2015 року абоненти Vega можуть отримати знижку 50% на курс англійської мови «Навчальний рік школяра» від D'elite school.

Скористатися пропозицією просто – зі свого Особистого кабінету роздрукуйте сертифікат на знижку. Роздрукований сертифікат пред'явіть у школі D'elite School.

Акція діє у містах: Київ, Львів, Дніпропетровськ, Харків.

Підготуйте свою дитину до Зовнішнього незалежного тестування! Спеціальний курс від D'elite School забезпечить учня високим рівнем знання англійської мови, зніме психологічний мовний бар'єр і допоможе підготуватися до успішної здачі іспиту.

Разом з Vega і мережею D'elite School Ви відкриєте своїй дитині шлях до успішного майбутнього!