Нові можливості послуг телефонії від Vega

20.04.2010

Телекомунікаційна група Vega розширює можливості надання послуг телефонії через мережу Інтернет (SIP-trunk і IP-лінії) для приватних осіб, середнього та малого бізнесу . Тепер маючи доступ в Інтернет від будь-якого оператора, можна користуватися телефонією від Vega і при цьому не прокладати додаткових дротів.

Послуга «IP-лінія» надає абонентам можливість отримати одну телефонну лінію і телефонний номер з використанням мережі Інтернет, а також дозволяє активувати різні додаткові послуги телефонії, такі як автоматичний визначник номера, функція «Не турбувати», друга лінія, режим очікування дзвінка, переадресація, автодозвон і т.д. Послуга стане у нагоді приватним особам і представникам середнього та малого бізнесу, яким необхідне включення 1-2х IP-ліній.

За допомогою послуги «SIP-trunk» можна отримати кілька телефонних з'єднань одночасно через один канал Інтернет. Кількість телефонних номерів при цьому не обмежена і не залежить від кількості ліній. Послуга актуальна для юридичних осіб, які планують організацію корпоративної телефонної мережі та підключення офісної телефонної станції (РВХ).

Щоб підключити IP-лінію або SIP-trunk, достатньо бути підключеним до мережі Інтернет будь-якого оператора і мати канал з достатніми технічними характеристиками (близько 100 кбіт/с на кожну лінію).

В даний час можливість користуватися послугами телефонії від Vega через Інтернет доступна в 19 містах України: Києві, Борисполі, Вишневому, Севастополі, Сімферополі, Ялті, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Новомосковську, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Маріуполі, Донецьку, Львові, Тернополі та Івано-Франківську.