Нові можливості оплати послуг зв’язку від Vega

27.09.2010

Телекомунікаційна група Vega розширила співпрацю з платіжним сервісом WebMoney  щодо прийому платежів за послуги зв'язку.

Тепер абоненти компаній TOB «Фарлеп-Інвест» і ТОВ «Фарлеп-Телеком-Холдінг» в 27 містах України мають можливість оплачувати послуги телефонії та Інтернет за допомогою системи WebMoney. Раніше така можливість була доступна абонентам компанії «Оптіма Телеком» у 15 містах України. Таким чином, сервісом WebMoney для оплати послуг зв'язку можна користуватися у всіх містах, де Vega надає послугу доступу до Інтернет.

Для здійснення платежів необхідно реєструватися в системі WebMoney. Комісія за здійснення платежу через систему WebMoney складає 0,8% від загальної суми платежу. Мінімальна сума платежу - 5 грн. Для здійснення платежу на головній сторінці електронного гаманця необхідно вибрати закладку з типом послуги, на ній вибрати компанію, далі у вікні, що відкрилося, внести ключові дані по платежу (для оплати послуг Інтернет - номер розрахункового рахунку, для телефонії - номер телефону).

Поповнити електронний гама­нець WebMoney гривнями мож­на в будь-якому банку, через більшість термінальних мереж і банкоматів, за допомогою wmu-карт і електронних ваучерів, через дилерів і обмінні пункти. Загальна кількість точок попо­внення гаманців на території України складає більше 20 000.