Новорічні пропозиції для абонентів Vega!

10.12.2015

Новий Рік та Різдво – найочікуваніші та найчарівніші свята в році, тому що саме у цей час і дорослі, і діти вірять у дива. Ми з піднесенням проводимо цей час за пошуками бажаних подарунків друзям і близьким, у підготовці наряду та меню для новорічного столу.

Багато хто вірить, що якщо правильно підготуватися до зустрічі Нового року та задобрити тварину-господаря року, то увесь наступний рік Вас буде супроводжувати удача і процвітання!

Щоб догодити Мавпі, необхідно наповнити свято яскравими фарбами і незвичайними моментами. Прикрасьте свій будинок яскравими гірляндами і новорічним декором, одягніть незвичайний блискучий наряд і зробіть яскравий макіяж, наповніть новорічний стіл стравами і напоями, які завжди хотіли спробувати!

Напередодні новорічних та різдвяних свят телекомунікаційна група Vega подбала про те, щоб Ви могли більше насолодитися чарами передсвяткових днів і менше уваги приділяли звичайні метушні.

Приймайте участь у новорічній акції, яку телекомунікаційна група Vega проводить у рамках Програми лояльності спільно з мережами партнерів: будівельного гіпермаркету PRAKTIKER, хімчисток UNMOMENTO, продуктових супермаркетів «Фуршет», магазинів канцтоварів «Сократ», а також інтернет-магазинів LaModa і Make Up. З 8 грудня 2015 року по 20 січня 2016 року всіх абонентів Vega чекають спеціальні умови на покупки товарів у мережах партнерів. За допомогою ексклюзивних пропозицій Ви легко знайдете бажані подарунки Вашим рідним і близьким, отримаєте приємну економію здійснюючи покупки для прикрашення будинку, побавите себе новорічними обновками, зможете дозволити собі купити більше продуктів для новорічного столу та солодощів для дітей.

Щоб скористатися пропозицією, роздрукуйте з Особистого кабінету сертифікат з відрізними купонами, пред'явіть їх касирові при сплаті покупки або вкажіть промо-код при замовленні товару через Інтернет-сайт.

Новорічні пропозиції діють у містах присутності партнерів. Деталі акції дізнавайтеся у Вашому Особистому кабінеті або за телефоном цілодобової підтримки Vega 0 800 60 00 60.

Подаруйте собі та своїм близьким святковий настрій і бажані подарунки! Нехай у Новому році здоров'я буде в достатку, у домі панує затишок, а святковий стіл ломиться від ласощів.

Телекомунікаційна група Vega і наші партнери бажають Вам яскравих, незабутніх та повних дивами новорічних свят!