Vega виступила партнером конкурсу студентських наукових робіт

12.04.2019

Vega partnership for students

Національний телеком-оператор Vega став спонсором єдиного на сьогодні офіційного конкурсу державного рівня, який підтримує інноваційну діяльність студентів-зв'язківців.

У кінці березня в Одеській національній академії зв'язку ім. А.С. Попова пройшла науково-практична конференція студентських наукових робіт зі спеціальності "Телекомунікації та зв'язок". У секціях конкурсу "Телекомунікаційні системи та мережі" та "Інформаційні мережі зв'язку" було оцінено 39 робіт студентів та студентських колективів з 19 вищих навчальних закладів з усієї України. Роботи було розглянуто конкурсною комісією, і 36 кращих дипломних проектів було відібрано для захисту на конференції. Представники компанії Vega вручили грошові сертифікати авторам кращих робіт.

"Працюючи в інноваційній та дуже динамічній галузі, ми розуміємо, що майбутнє – за активними молодими професіоналами, які відкриті до нового та зацікавлені продовжувати свій шлях саме в сфері телекомунікацій. Подібні заходи допомагають відкривати юні таланти, виділяти кращих з кращих.

Ми, в свою чергу, готові підтримувати їх прагнення до професійного розвитку і пропонуємо різні можливі варіанти співпраці: оплачуване стажування (зручний графік роботи за згодою), перше місце роботи в якості молодого спеціаліста, тимчасову зайнятість (наприклад, на період певного проекту). Підготовлені представники нового покоління у складі нашої команди – запорука нашого подальшого успіху на ринку", – прокоментувала директор з персоналу Vega Тетяна Нестерова.

Vega partnership for students
Vega partnership for students

На відкритті конференції з вітальним словом до учасників виступив заступник Генерального директора, відповідальний за Південний регіон, Денис Плачинда, який розповів про компанію та її перспективи розвитку. Він підкреслив відкритість Vega до співпраці з вищими навчальними закладами в майбутньому.

Під час конференції менеджери з персоналу компанії активно спілкувалися з учасниками заходу, щоб визначити, як найбільш ефективно налагодити процес взаємодії з ВУЗами, а також зрозуміти мотивацію майбутніх випускників.

Співробітники дирекції з персоналу Vega отримали від конференції виключно позитивні враження та досвід, а також натхнення, мотивацію і щире бажання продовжувати роботу в даному напрямку.