Новий дата-центр Vega

02.04.2021

data center vega

Національний телеком-оператор Vega розширює потужності дата-центру. Відтепер компанія пропонує розміщувати серверне та телекомунікаційне обладнання в одному з найкращих ЦОД України.

Нещодавно ПрАТ «Фарлеп-Інвест» уклало довгострокову угоду про стратегічне партнерство з ТОВ «Анте Медіам». У межах укладеного договору Vega отримала в повне розпорядження 200 м2 площі та розміщує 90 повноформатних 19-дюймових серверних шаф у сучасному дата-центрі, який побудований відповідно до міжнародного стандарту надійності TIER III та розташований у центрі Києва.

У результаті угоди, усі бізнес-користувачі мають можливість отримати від Vega сучасні телеком-сервіси hi-end рівня без додаткових інвестицій на побудову власних платформ. Команда фахівців телеком-провайдера допоможе підготувати та втілити рішення, виходячи з індивідуальних потреб клієнтів, що забезпечить їм раціональне використання коштів та дозволить суттєво заощадити. Близько п’ятдесяти відсотків потужностей ЦОД вже зарезервовано за ключовими бізнес-клієнтами та партнерами компанії, які цінують переваги консолідованих телекомунікаційних послуг – передачі даних надійними мережами телеком-оператора, розміщення обладнання та зберігання даних у сучасному ЦОД від професійного системного провайдера Vega. Для компанії це можливість розгорнути новий потужний вузол зв’язку й розмістити операторське та клієнтське обладнання у високотехнологічному дата-центрі.

«Прогрес в інформаційних технологіях сприяє збільшенню попиту на послуги центрів обробки та зберігання даних і підвищує вимоги бізнесів до потужностей дата-центрів. Проблема зберігання даних і управління ними стає актуальною як ніколи. Вже кілька років Vega слідує стратегії CARE – повноцінній та комплексній турботі про користувачів. Основне і мега-відповідальне наше завдання - забезпечити своїм клієнтам надійну інфраструктуру, щоб вони були на 100% спокійні за свої дані й змогли зосередити всі зусилля на вирішенні ключових бізнес-завдань. Піклуючись про стабільність роботи своїх замовників у будь-який час та у будь-яких ситуаціях, ми ретельно підійшли до вибору місця для розширення можливостей у сфері послуг ЦОД. Дата-центр на Парковій відповідає міжнародним стандартам надійності, що підтверджує наявний сертифікат Uptime Institute, і тепер ми можемо у повному обсязі задовольнити потреби найвимогливіших клієнтів та партнерів», – відзначив Генеральний директор Національного телеком-оператора Vega Мурат Чинар.

Розвиток і зміцнення власної хмарної інфраструктури на базі нового дата-центру відкриє для клієнтів та Vega можливість оперативно і якісно отримувати різні телекомунікаційні послуги, від колокації до будівництва останньої милі за оптимальними цінами.

Надійні системи електропостачання, охолодження й пожежогасіння, високий рівень безпеки й контролю доступу, якісна обчислювальна і мережева інфраструктура дата-центру будуть гарантією того, що клієнтські системи в хмарах провайдера працюватимуть безвідмовно і безперебійно.