Не пропустіть LIVE-матчі кваліфікації Ліги Чемпіонів

15.08.2016

У вівторок Національний стадіон Ліги чемпіонів в Бухаресті прийме шанувальників команд Стяуа та Манчестер Сіті. Цікаво, що для англійців це перша гра на стадії кваліфікації Ліги чемпіонів. Стяуа, одна з найсильніших команд Румунії, вже встигла перемогти у всіх матчах нового сезону в домашньому чемпіонаті та обійшла чеську Спарту в третьому кваліфікаційному раунді єврокубка з загальним рахунком 3:1. Непогану форму продемонстрував і Манчестер Сіті, в минулі вихідні Прем'єр-ліги обігравши Сандерленд. Вмикайте пряму трансляція матчу Стяуа – Манчестер Сіті в розділі «Футбол» о 21:30.

А в середу кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів зведе постійних учасників єврокубкових розіграшів – Порту і Рома. Обидві команди вкрай активно провели міжсезоння. Португальці зіграли в цілому 7 матчів, 4 з яких виграли і лише 1 програли. Італійці провели 5 контрольних поєдинків, також 4 рази відсвяткувавши перемогу і зазнавши поразки 1 раз. Хто ж виявиться сильнішим у першому в історії команд протистоянні Порту – Рома? Дивіться в прямій трансляції з Португалії о 21:30 в розділі «Футбол».

Всі користувачі Vega TV, в додатковому пакеті «Футбол HD» та на телеканалах «Футбол», можуть насолодитися поєдинками між командами Олександрія - Зоря та Сталь - Динамо.

Завантажуйте додаток Vega TV на Smart TV або Мобільний додаток на IOS / Android та підключайтеся до пакету «Оптимальний» за 39 грн \ міс. Дивіться футбол не пропускаючи цікаві моменти і голи!

А для тих хто не з'явився на матчі, з сервісом Vega TV, в розділі Футбол, в будь-який день, доступні кращі моменти і голи минулих матчів!

З сервісом Vega TV телебаченням можна управляти.