«На всіх девайсах вашого дому»: в Інтернеті стартував рекламний ролик Vega

20.03.2016

Телекомунікаційна група вперше запустила відео-рекламу – ролик, який презентує послуги компанії для дому, перш за все Інтернет-доступ, телебачення. Відео розраховане на масовий сегмент та підтримує позиціонування оператора як мультисервісного провайдера послуг для усіх девайсів в домі сучасної української сім'ї.

Відео є частиною національної рекламної кампанії оператора, воно вже з'явилося в Інтернет-джерелах. Яскравий, легкий для сприйняття, насичений гумором ролик націлений на збільшення знання бренду Vega і зростання кількості користувачів послуг оператора.

Для створення промо-відео було залучено креативну агенцію «B.I.T.A. Advertising», за участю одного з провідних українських режисерів реклами Артура Новікова. Формат, сюжет, відеоряд та наповнення ролик спрямовані на відповідну цільову аудиторію послуг потенційних користувачів домашнього Інтернету та телебачення – сімейні люди з дітьми, які інтенсивно користуються всілякими гаджетами, займаючись домашніми справами в колі близьких людей. «Підключайте послуги Vega та користуйтеся якісним Інтернет-доступом і телебаченням на всіх девайсах Вашого будинку» – ось головний месседж 30-секундної відео-реклами.

«Вихід першої відеореклами Vega – це важливий крок у стратегії просування нашого бренду на ринку України, – підкреслив Генеральний директор Vega Мурат Чинар. – Ми націлені на споживача, прагнемо давати йому максимум можливостей і підвищувати його задоволеність якістю наших послуг. Сподіваюся, нам з партнерами з B.I.T.A. Advertising вдалося донести інформацію про послуги Vega. Агенція відмінно зрозуміло завдання, у результаті завдяки їхньому креативному рішенню кожен з нас може впізнати у герої ролика себе».

«Як водиться, ми подавали на тендер кілька ідей. У результаті було приємно та весело знімати обраний клієнтом варіант. Вийшов невигадливий віршик на вигадливу тему мультіекранності нашого сьогоденного життя. А чому ні? Дуже сподіваємося, що він "приклеїться" до вух глядачів та зробить з них споживачів якісних послуг Vega», – говорить Святослав Спектор, креативний директор «B.I.T.A. Advertising».

Довідка
B.I.T.A. Advertising – рекламна агенція з понад 20-річним досвідом на рекламному ринку України. Автор комплексних рекламних кампаній для більш ніж 50 національних торгових марок і компаній. Неодноразовий переможець Конкурсу маркетингової ефективності Effie Awards Ukraine. Володар 70 нагород міжнародних фестивалів і конкурсів реклами, у тому числі "золота" Golden Drum, Golden Hammer, Red Apple, Білий квадрат, Popok, "срібла" Epica Awards. Ключові клієнти останніх років: Toyota Ukraine, цифрове телебачення Т2, Банк "Cіч", ТМ Batik, ТМ "Бахчисарай", Xado Chemical Group.