Світова прем'єра 5-го сезону «Ігор Престолів» – для абонентів «Vega TV»

09.04.2015

У абонентів послуги «Vega TV», які користуються тарифними планами «Оптимальний» та «Преміальний», є унікальна можливість долучитися до грандіозної для любителів фентезі події – світової прем'єри 5-го сезону популярного телесеріалу «Ігри Престолів».

Новий сезон нашумілої телеепопеї стартує 12 квітня одночасно у 170 країнах. Вже 13 квітня, усього через кілька годин після прем'єри в США, продовження гучного серіалу буде доступне глядачам каналу FOX (включеного до тарифного плану «Оптимальний») і FOX HD (входить до тарифного плану «Преміальний») у рамках послуги «Vega TV». Таким чином, абоненти даної послуги побачать серіал у російськомовному перекладі одними з найперших у країні!

До основи сюжету п'ятого сезону лягли відразу два томи книжкового циклу «Пісні льоду і полум'я» Джорджа Р.Р. Мартіна – «Бенкет стерв'ятників» і «Танець з драконами». Тих глядачів, хто прочитав усі видані книги, все одно чекають сюрпризи: продюсери цього разу «вбили» навіть тих персонажів, які залишилися у живих у книжковій версії.

Чи зустрінеться Тіріон Ланністер з матір'ю Драконів? Чи наважиться Дайнеріс пред'явити свої права на Залізний Трон? І головна інтрига: чи переживе Ваш улюблений персонаж ще одні Ігри Престолів? Дочекайтеся прем'єри – і Ви отримаєте всі відповіді.

Ви ще не користуєтеся послугою «Vega TV»? Поспішайте підключити тарифні плани «Оптимальний» та «Преміальний» – і пориньте у барвистий чарівний світ драматичного фентезі-серіалу разом з шанувальниками «Ігор Престолів» з усього світу!

Послуги надає ПрАТ «Фарлеп-Інвест». Програмна послуга надається ТОВ «Діджитал Скрінз» (ТМ «OLL.tv»).