Травневі знижки в мережі «Аптека Доброго Дня»

07.05.2015

Травень - вдалий час, щоб відволіктися від офісних турбот і провести перші теплі дні у колі рідних і близьких. У цю пору особливо хочеться бути у відмінному самопочутті та настрої. Телекомунікаційна група Vega подбала про те, щоб Ви змогли зміцнити Ваше здоров'я і при цьому заощадити бюджет!

У рамках Програми лояльності від Vega спільно з мережею «Аптека Доброго Дня» ми підготували для Вас нову ексклюзивну пропозицію: знижка 7% на весь асортимент продукції в усіх аптеках мережі!

Акція діє для абонентів - юридичних осіб, які отримують друковані рахунки за послуги. Сертифікат з 3-ма відрізними купонами, кожен на 7% -ву знижку , вкладений в конверт разом з рахунком за квітень.

Щоб скористатися знижкою - потрібно відрізати один з купонів сертифікату та віддати його касирові в аптеці в період дії акції. Один купон діє на одну покупку, знижка не діє на товари, що приймають участь в інших акціях мережі «Аптека Доброго Дня».

Акція діє з 10 травня по 10 червня 2015 року.

За більш детальною інформацією звертайтеся за номером Гарячої лінії мережі «Аптека Доброго Дня» 0 800 500 129 або на сайті www.add.com.ua.

Насолоджуйтеся прекрасними травневими днями, теплою погодою, спілкуванням з близькими і обов'язково залишайтеся здорові!