Локальні літні акції для нових абонентів Vega тривають!

16.07.2014

Літній сезон відпусток у розпалі! Подорожі по екзотичних місцях, дивовижні краєвиди, яскраві зустрічі, нові знайомства, свіжі емоції – всім цим хочеться поділитися з близькими та друзями, викласти в соцмережах барвисті фото, поспілкуватися онлайн.

Цього літа не пропустіть можливості підключити послугу доступу до мережі Інтернет від Vega на вигідних умовах!

Для всіх нових абонентів доступу до мережі Інтернет* з 18 липня по 1 жовтня 2014 року оператором продовжено дію 3-х локальних акційних пропозицій!

У містах** Дніпропетровськ, Запоріжжя, Новомосковськ, Кривий Ріг, Маріуполь, Одеса, Миколаїв, Херсон, Южне діє акція «Півроку безкоштовно» (учасникам надається знижка на абонплату в розмірі 100%** на перші 6 місяців користування послугою доступу до мережі Інтернет).

Акція «Три місяці безкоштовно» дає учасникам можливість протягом 3-х перших місяців користування послугою доступу до мережі Інтернет отримати 100%-ву знижку*** на абонентську плату та поширюється на міста** Івано-Франківськ, Тернопіль, Київ, Бориспіль, Чернігів.

Підключити безстроково послугу доступу до мережі Інтернет на швидкості 100 Мбіт/с за 50 грн/міс. зможуть учасники акції «100 Мбіт/с за 50 грн/міс.», що діє в містах**: Львів, Донецьк, Севастополь, Сімферополь, Євпаторія, Харків.

Вартість підключення послуги доступу до мережі Інтернет по всіх трьох акціях – всього 1 гривня!

Ставши користувачем послуги доступу до мережі Інтернет від Vega, Ви:

- стаєте власником високошвидкісного доступу до мережі Інтернет за мінімальною вартістю (оператор гарантує заявлену в тарифних планах швидкість доступу як на українські, так і на будь-які сайти інших країн світу);
- отримуєте високу якість надаваних послуг та обслуговування;
- стаєте учасником програми лояльності «Vega Бонус»;
- якщо Ви вже є абонентом телефонії від Vega або бажаєте підключити телефонну лінію, Ви отримуєте можливість об'єднати послуги в пакетній пропозиції «Vega Пара» та отримати знижку 30% на абонплату за послугу телефонії.

Поспішайте підключити послугу доступу до мережі Інтернет від Vega – та насолоджуйтеся високою швидкістю, приємними знижками і якісним обслуговуванням!

Детальніше про умови зазначених локальних акцій та територіях їхньої дії можна дізнатися за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60****.

*Фізичних осіб, підключених до послуги доступу до мережі Інтернет за технологією FTTB.
**Акції діють в деяких зонах доступу зазначених міст (перевірити, чи входить Ваша адреса в зону дії акції, можна в Центрах продажів та обслуговування Вашого міста).
***Під 100%-вою знижкою мається на увазі абонентська плата в розмірі 0,01 грн/міс. з ПДВ.
****Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні.