Локальні акції для нових абонентів Інтернет від Vega!

31.03.2015

Уявити наше життя без Інтернету сьогодні просто неможливо. На просторах «світової павутини» ми дізнаємося новини, дивимося онлайн передачі та фільми, спілкуємося з друзями у чатах, граємо в онлайн ігри, робимо замовлення квитків, путівок, товарів і послуг, сплачуємо рахунки і робимо ще багато корисних і цікавих речей. Тому високошвидкісний якісний Інтернет-доступ вже давно став потребою номер один у кожній оселі.

До кінця 2015 року у Вас є чудова можливість підключити послугу доступу до мережі Інтернет від Vega на вигідних умовах! Для всіх нових абонентів-фізичних осіб, що підключають послугу доступу до мережі Інтернет*, з 1 квітня по 31 грудня 2015 року оператор проводить 3 акції з привабливими умовами користування послугою!

У містах Дніпропетровськ, Запоріжжя, Новомосковськ, Кривий Ріг діє акція «Півроку безкоштовно» - учасникам надається знижка на абонплату у розмірі 100%* на перші 6 місяців користування послугою доступу до мережі Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с.

Акція «Чотири місяці безкоштовно» дає учасникам можливість протягом 4-х перших місяців користування послугою доступу до мережі Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с і отримати 100%-ву знижку* на абонентську плату. Акція діє у містах Одеса, Херсон.

Підключити Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с за 50 грн/міс. зможуть учасники акції «100 Мбіт/с за 50 грн/міс.», що діє у містах Івано-Франківськ, Тернопіль, Львів, Чернівці, Харків, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Київ, Чернігів, Теплодар.

Території дії акційних пропозицій обмежені!

Вартість підключення послуги доступу до мережі Інтернет – всього 1 гривня!

Детальніше про умови та географію акцій можна дізнатися за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60 (дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України безкоштовні).

*Під 100% знижкою мається на увазі абонентська плата в розмірі 0,01 грн/міс.
Тарифи вказані з урахуванням ПДВ 20%.