Ліга Європи LIVE: Ворскла- Локомотива і Хайдук - Олександрія

01.08.2016

Сьогодні українські команди проведуть свої повторні поєдинки у Лізі Європи 2016-2017. Команда з Олександрії вирушила на узбережжя Адріатики, щоб спробувати відіграти провал у домашньому поєдинку – 0:3 на користь команди Хайдук. Судячи з котирувань букмекерських контор, наразі реванш українців здається малоймовірним. Однак склад Олександрії дозволяє керівництву команди зробити маневр, і, власне, ж саме вдала рокіровка зіграла на руку олександрійцям у матчі Прем'єр-ліги проти Ворскли. Тож, вмикаючи пряму трансляцію зі стадіону «Полюд» о 21:25, українським вболівальникам варто налаштуватися якщо не на перемогу, то принаймні на цікаву гру футболістів Олександрії.

Куди краща ситуація у Ворскли, чия зустріч з Локомотивою розпочнеться о 20:00. Матч у Загребі завершився нульовою нічиєю. За словами головного тренера команди, Василя Сачка, його підопічні врахували всі свої промахи і сьогодні в Полтаві покажуть куди більш якісну гру.

У розділі «Футбол» на Vega TV глядачам доступні обидва матчі. Включайте прямі трансляції поєдинків Олександрія - Хайдука або Локомотива - Ворксла, і дивіться їх паралельно або в запису. Підключайте послугу Vega TV з пакетом «Оптимальний» за 39 грн. Дивіться через Smart TV або Мобільний додаток IOS / Android і не пропускайте цікаві моменти і голи!

З сервісом Vega TV телебаченням можна управляти.