Ліга Європи LIVE: Олександрія – Хайдук і Локомотива – Ворскла

27.07.2016

Сьогодні свій перший єврокубковий матч проведуть одночасно два українські клуби. Головна сенсація минулого сезону УПЛ, Олександрія, прийме на рідному стадіоні «Ніка» команду Хайдук, місто Спліт, Хорватія. Наставник Хайдука, Мар'ян Пушник, заявив що в підготовці до матчу його підопічні орієнтуються на гру олександрійців навесні, а не в першому турі нового сезону Прем'єр-ліги. До того ж, за словами тренера українців Володимира Шарана, більшість футболістів, які пропустили напередодні п'ять м'ячів у домашньому чемпіонаті, цього разу з хорватами не зіграють. А це означає, що сьогодні на користувачів тарифних планів «Оптимальний» та «Преміальний» очікує цікавий поєдинок нових суперників, всерйоз націлених перемагати. Вмикайте пряму трансляцію о 19:25 на телеканалі «Футбол 2».

А о 19:55 на телеканалі «Футбол 1» стартує поєдинок Ворскли в гостях у, знову ж таки, хорватського клубу Локомотива. Команда із Загреба вже зіграла кілька матчів у новому сезоні, в той час як підопічні Василя Сачко провели лише один офіційний поєдинок. Однак у тому протистоянні полтавчани заробили перемогу, а сьогодні вийдуть на поле з твердим бажанням будь-що-будь пройти відбір до Ліги Європи.

У розділі «Футбол» на Vega TV глядачам доступні обидва матчі. Включайте прямі трансляції поєдинків Олександрія - Хайдука або Локомотива - Ворксла, і дивіться їх паралельно або в запису. Підключайте послугу Vega TV з пакетом «Оптимальний» за 39 грн. Дивіться через Smart TV або Мобільний додаток IOS / Android і не пропускайте цікаві моменти і голи!

З сервісом Vega TV телебаченням можна управляти.