Ліга чемпіонів. ФІНАЛ: Реал - Атлетико, в суботу, 21:30

26.05.2016

У фінальному поєдинку Ліги чемпіонів 2015/2016 сьогодні зіграють гранди Іспанії: Реал Мадрид та Атлетіко Мадрид. Це вже друга зустріч суперників у вирішальному матчі головного клубного турніру Європи. Позаторік Реалу вдалося обіграти Атлетіко та на останніх хвилинах завоювати перемогу. Що чекає на глядачів на цей раз? Тріумф підопічних Зінедіна Зідана або ефектний реванш Дієго Сіменона? Так чи інакше, це протистояння буде грандіозним!

А в цей час в новинах вирують емоції:

Вінгер Реала Гарет Бейл упевнений, що Королівський клуб має набагато більш якісний склад, ніж його суперник по фіналу Ліги чемпіонів - Атлетіко: "Сам по собі, вихід в фінал Ліги чемпіонів - вже успіх, проте ми маємо намір здобути в ній перемогу. Було б вражаюче - завоювати 2 ЛЧ за 3 сезону ".

Нападник Атлетіко Фернандо Торрес: "Фінал з Реалом - найважливіша гра в моєму житті. Можливість написати нову главу в 13-річній історії моїх відносин з Атлетіко. Зараз у мене є шанс здійснити дитячу мрію.

Захисник Реала Серхіо Рамос: "Перший фінал - як перший секс. Ти завжди будеш його пам'ятати, але правда в тому, що починаєш ти жахливо. Перший раз завжди буде особливим. В тому матчі мені пощастило забити чудовий гол. Я бажаю продовжувати прогресувати і додавати титули в своє резюме".

Форвард Атлетіко Антуан Грізманн: "Сезон вийшов для мене вдалим, і я сподіваюся завершити його на хвилі успіху. Я сповнений впевненості в собі, відмінно себе почуваю на поле і вірю, що команда покаже прекрасну гру в фіналі".

Вмикайте пряму трансляцію зі стадіону Сан-Сіро, Мілан, о 21:30, на Vega TV на телеканалі Футбол 1 або пакеті «Футбол HD».

Спеціально для користувачів Vega TV!
Боїшся пропустити важливий момент гри? ТВ-паузою - ніяких страхів і ти завжди в курсі подій!
З сервісом Vega TV телебаченням можна управляти.