Літня акційна пропозиція від Vega: Інтернет і Vega TV за мінімальними цінами!

31.05.2015

З яким нетерпінням ми завжди чекаємо літа! І ось воно настало – і попереду нас чекають насичені пригодами поїздки, цікаві подорожі, незабутні зустрічі та яскраві емоції, безліч нової інформації та можливостей для відпочинку та прекрасного проведення часу.

Щоб подарувати своїм абонентам море яскравих вражень і приємних емоцій цього літа, телекомунікаційна група Vega проводить для них літню акцію, у рамках якої умови користування послугами доступу до мережі Інтернет та інтерактивного телебачення стають максимально вигідними і привабливими!

З 1 червня по 31 серпня 2015року підключайте Інтернет-доступ з максимальною швидкістю за мінімальною (70 грн на місяць) у новому тарифному плані «Максимальний» назавжди! В рамках послуги «Vega TV» у тарифному плані «Оптимальний» насолоджуйтеся переглядом 100 телеканалів за 39 грн протягом трьох місяців.

Деталі акцій і пропозицій – на сайті оператора, за телефоном цілодобової підтримки 0 800 60 00 60, а також у Центрі продажу та обслуговування Вашого міста.

Проведіть це літо яскраво і незабутньо разом з Vega! Використовуйте по повній максимально швидкісний Інтернет-доступ і насолоджуйтеся якістю інтерактивного телебачення при мінімумі витрат! Vega бажає Вам приємного відпочинку і необмежених можливостей!