Інтернет-магазин «Стайлпіт»: новинки осінньо-зимового сезону для абонентів Vega

09.09.2014

Прийшла осінь, і поки холоди не застали нас зненацька, ми поспішаємо запастися теплими куртками, плащами та черевиками. Не завадить і нова сумочка, рукавички у тон, затишний шарфик, а ще парасолька на випадок примх осінньої погоди.

Телекомунікаційна група Vega подбала про те, щоб її абоненти цієї осені і взимку змогли доповнити гардероб гарними, стильними й недорогими обновками. Спільно з Інтернет-магазином одягу, взуття та аксесуарів «Стайлпіт» компанія-оператор проводить акцію: протягом року – з 1 квітня 2014 року по 31 березня 2015 року – користувачі послуг телефонії та доступу до мережі Інтернет (фізичні та юридичні особи, зареєстровані у Особистому кабінеті) можуть користуватися промо-кодом (який буде висланий до Особистого кабінету кожному абоненту), що надає 12% знижки на весь асортимент Інтернет-магазину одягу та взуття «Стайлпіт».

Щоб скористатися цією пропозицією, при замовленні товару у Інтернет-магазині необхідно ввести промо-код в спеціальне поле. Для отримання промо-коду, будь ласка, перейдіть до Вашого Особистого кабінету.

Доставка товарів здійснюється по всій території України, за винятком АР Крим. Ознайомитися з асортиментом товарів та умовами доставки Ви можете на сайті Інтернет-магазину www.stylepit.ua або за телефоном інформаційної лінії +38 (044) 392-28-00.

Будьте стильними, красивими та модними в будь-який сезон року разом з Інтернет-магазином «Стайлпіт»!